Üdvözöljük a Tiszaújvárosi II.sz. Felnőtt Háziorvosi  Körzet honlapján!

A háziorvos élete és munkássága.   A körzet mindennapjai.   Rendelési idő.   Ki a helyettes?    Mi a sürgősség?   Előjegyzés.   Hogy lehet kicselezni a sorbanállást?   Hogy kerüljem el a szívbetegséget?    A régi gyógyszereimet akarom. Milyen gyakran járjak szűrővizsgálatokra?

Legfontosabb tudnivalók egy háziorvosi körzet működéséről.  Orvosi tanácsok. 


   Menü 


 Rendelési idő

Látogatószámláló:
free counters

Vélemény küldése
Szavazás

Tetszik, vagy megosztás:
 
Kedveld


2018.12.10-én a rendelés kivételesen változik:


Hétfő:         08-11Alaprendelési idő 2012.07.01-től

  • Hétfő:         13-17        
  • Kedd:          08-12     
  • Szerda:        08-12    
  • Csütörtök:     13-17      
  • Péntek:        10-13, valamint nyolc hetente: 15-17

2012.07.01-től, péntek délután 15-17 között a háziorvosok a rendelésben hetente váltják egymást. Ebben az időközben - sürgős esetben -  bármely háziorvoshoz lehet fordulni. 

A helyettesítéses napokat, vagy a rendelés-változást  igyekszünk ezen a honlapon idejében közölni, de a Tiszaújvárosi Rendelőintézet telefonközpontjától:

(+36 49 544 600) is lehet érdeklőbni. 

Helyettesítés esetén (emberi számítás szerint évente húsz nyári-, öt téli munkanap) a rendelés csupán két órában zajlik, ilyenkor a teendőket a helyettes látja el.

A rendelés után 17 óráig, sürgős esetben telefonon elérhetőek vagyunk. Ilyenkor készenlétben állunk, vagy a terepmunkát végezzük, ami leggyakrabban a fekvő betegek ellátását jelenti.

Az asszisztens a rendelés kezdete előtt fél órával jelenik meg a rendelőben. A rendelés megkezdtéig elsősorban bokros adminisztratív teendőit végzi, de  egyéb feladatokat is ellát (kihelyezi a sorszámokat, injekcióz, EKG-t készít, elkészíti a recepteket és a beutalókat, hadakozik a rohanókkal, telefonokat fogad, konfliktusokat kezel stb.).

A rendelés első órájában a sürgős eseteket látjuk el, majd az előjegyzett betegek következnek. A rendelés utolsó fél óráját a későkre,  valamint az aznapi,  leletekkel visszatérő, akut betegekre szánjuk.

Aki lekéste a délelőtti rendelést, halaszthatatlan esetben fordulhat bármely, délután rendelő körzethez.